Новини

В Добролево откриха нова детска площадка

  26.09.2013 12:46  
Заместник областния управител на Враца Иван Даков и кметовете на община Борован, и село Добролево откриха чисто нова детска площадка в центъра на Добролево и обновения парк пред кметството.
Обекта е изграден благодарение на спечелен проект от Община Борован по оперативна програма "Чиста околна среда" на стойност 10 000 лв., а дейностите по изграждането са изцяло с доброволен труд.

„Убедена съм, че тази площадка ще е една малка част от това, което аз и моят екип ще изгради в нашата община. Надявам се и, че подобни инициативи ще подобрят средата, в която родителите отглеждат своите деца и ще ги стимулират в отглеждането на своите рожби.“ – каза при откриването инж. Десислава Тодорова, кмет на община Борован.
Заместник областния управител на Враца Иван Даков приветства жителите на Добролево и изрази задоволството си, че подобни инициативи се реализират в общината. Той допълни, че община Борован ще има безрезервната подкрепа от страна на областна администрация при всички начинания, които ще бъдат от полза за населението.
При откриването кмета на Добролево Илиян Буковски сподели пред множеството, че за селото са предвидени редица проекти, голяма част, от които вече са внесени в съответните институции. Сред тях са ремонт на читалището и цялостна подмяна на водопроводната мрежа в селото.