Новини

ОУ "Отец Паисии" спечели празничния футболен турнир в Борован

  28.10.2013 19:08  
На 25 октомври бе закрит футболният турнир, който се изигра в чест на празника на Община Борован. Турнира се проведе под патронажа на кмета на Община Борован, като в него взеха участие отборите на три от училищата в общината - ОУ „Отец Паисий“ с. Борован, ОУ „Св. св. Кирил и Методий„ с. Малорад, ОУ „Св. св. Кирил и Методий„ с. Добролево.
След редица оспорвани срещи по време на турнира, призовото първо място бе спечелено от футболистите на ОУ „Отец Паисий“, втора позиция бе за младите футболисти на ОУ „Св. св. Кирил и Методий„ с. Малорад, а трети се наредиха учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Добролево.
Наградите от името на кмета на общината връчи г-жа Людмила Христова, главен експерт в община Борован. Тя прочете и поздравителен адрес до малките спортисти от името на инж. Тодорова. В него тя благодари на учениците и родителите им за всеотдайността и вдъхновението, което са демонстрирали пред всички на стадион „Торпедо“. „От все сърце ви пожелавам много здраве, щастливи мигове на футболния терен и извън него, ползотворна работа и положителни емоции, които винаги да бъдат с вас и целия отбор“, се казва още в поздравителния адрес от кмета.