Новини

Срещи с членовете на пенсионерските клубове в селата Борован, Добролево и Нивянин

  14.07.2015 11:03  

Последните две седмици народният представител Айхан Етем проведе работни срещи с членовете на пенсионерските клубове в селата Добролево,Нивянин и Борован. Срещата беше ползотворна и за двете страни, тъй като господин Етем изслуша проблемите, които вълнуват пенсионерите. Добролевските баби го посрещнеха с думите „ Добре сме, но времената са лоши“. Айхан Етем сподели: „ Не бягам от произхода си и аз съм чедо на Майка България. Избран съм с ваша подкрепа, за което безкрайно ви благодаря. Осъзнавам, че основният проблем тук е безработицата, но не можем да я премахнем с вълшебна пръчица. Започнахме да работим за подобряване на инфраструктурата, за да направим Северозапада по благоприятно място за инвеститорите.“ Той отново изтъкна задоволството си от положителното развитие през последните четири години на община Борован в посока реализирането на редица проекти, финансирани от ЕС. Обеща да даде своя глас за достойно увеличение на пенсиите.
Дядо от с. Нивянин сподели, че много политици идват, обещават и после ги забравят. По делата ще ме познаете, каза Етем и допълни, че не е срамно да не знаеш, срамно е да не се учиш и че макар и трудно нещата се случват и това е основната причина да провежда тези работни срещи. Младият депутат декларира желанието си да изгради „топла връзка“ между парламента – общината – селото; да бъдем по-позитивни и въпреки, че всеки прави грешки, да се запази добрия тон без да се нападаме и обвиняваме. Той сподели за проведените срещи с представители на фирма „ Енемона“ АД с молба да дадат отсрочка на старите задълженията на Община Борован, наследени от предходния кметски мандат.
Господин Айхан Етем благодари за гостоприемството и обеща да дойде отново, да не оставя хората, които са му гласували доверие и надежда.