Новини

Дарение за Пенсионерски клуб „Млади сърца“ с. Нивянин от Евродепутата Филиз Хюсменова

  21.12.2018 16:00  
Дарение  за  Пенсионерски клуб „Млади сърца“ с. Нивянин от Евродепутата  Филиз  Хюсменова

На празничен коледен банкет организиран от кмета на село Нивянин,  г-н Николай Христов,  състоял се в ресторанта на селото, членовете на пенсионерски клуб „Млади сърца“  получиха дарение - нов плазмен телевизор от евродепутата и заместник председател на ПП ДПС  госпожа Филиз Хюсменова.

Официални гости на събитието бяха инж.Десислава Тодорова-кмет на община Борован, кметовете на населените места Добролево и Сираково и г-жа Миглена Иванова областен координатор на Европейски информационен център -  гр.Враца на госпожа Филиз Хюсменова, която поздрави пенсионерите и поднесе дарение от името на евродепутата. 

Кмета на община Борован, поднесе своето приветствие към всички гости на мероприятието, като им пожела най-вече да са здрави, да бъдат все така жизнени и енергични. Пожела им весели и щастливи коледни и новогодишни празници. Инж.Десислава Тодорова отправи  специални  благодарности  към госпожа Филиз Хюсменова за дарението,  което тя направи за пенсионерите.

С коледни песни и танци децата от ДГ“Тошка Петрова“ с.Нивянин поздравиха всички пенсионери,след което с много песни и танци продължи празничният банкет.