Новини

Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова се кандидатира за трети пореден мандат в Общинската избирателна комисия Борован.

  24.09.2019 11:07  
Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова се кандидатира за трети пореден мандат в Общинската избирателна комисия Борован.

На 24 септември 2019г. Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова уверено направи регистрацията на Метсна коалиция  „СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ“ (ПП“ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ“, ПП“ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ-ДПС“,ПП “ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“, ПП“ НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД- НДСВ“, ПП“СДС“, ПП“НОВОТО ВРЕМЕ“ и ПП“ВОЛЯ“ за кандидатската си листа за кмет на община, кметове на населени места  и листа за общински съветници, за изборите, които ще се произведат на 27.10.2019 година.

Инж. Десислава Тодорова сподели, че е уверена в победата си на 27 октомври 2019г., „Защото винаги съм била с открито лице пред жителите на община Борован, работила съм и съм се водела единствено и само от интереса и благополучието на жителите на общината. През последните два мандата инвестирахме в инфраструктурата на общината, обгрижвахме възрастните хора, водехме социална политика, печелехме и реализирахме множество социални и инфраструктури  проекти, без да делим хората по цвят и етнос. Приоритет ни беше образованието на децата в община Борован, също така здравеопазването ни е на ниво, във всяко населено място имаме общо практикуващи лекари и зъболекари. Нашите резултати са видими. Имам още идеи и проекти, които смятам  да реализирам заедно със жителите на община Борован, защото,

 „Заедно можем повече“