Новини

Предстояща сесия на Общински съвет - Борован

  19.01.2012 10:55  
Сесия на Общински съвет Борован
 

         Уведомяваме Ви, че на 27.01.2012г. от 14:00ч. ще се проведе   заседание на Общински съвет Борован в музикалната зала на  читалище „Цани Иванов”с.Борован при следния дневен ред:

 

         1.Приемане План за работата на Общински съвет Борован през първото шестмесечие на 2012г.

 

         2.Информация относно готовността на Община Борован за робота при зимни условия.

 

         -Докладна записка от инж.Десислава Тодорова –Кмет на Община Борован относно приемане структурата на общинска администрация Борован.

         -Докладна записка от инж.Десислава Тодорова –Кмет на Община Борован относно приемане Правила за организация и дейността на клубовете на пенсионерите и инвалидите в Община Борован

 

         -Докладна записка от инж.Десислава Тодорова –Кмет на Община Борован относно одобряване възлагане на Кмета на Общината да проведе процедура за отдаване под наем на земеделска земя.

 

-Докладна записка от инж.Десислава Тодорова –Кмет на Община Борован относно предложение за поименния състав на Обществен съвет за осъществяване на обществен контрол на системата за социално подпомагане в община Борован.

 

-Докладна записка от Веромир Спасов Милонов- зам.Кмет на Община Борован относно изразяване предварително съгласие за преминаване на линеен инфраструктурен обект, през поземлени имоти, общинска собственост, по чл.25, ал.4 и ал.5 във връзка с ал.3, т.1 от ЗСПЗЗ и съгласуване на проект на ПУП по реда на чл.129, ал.3 от ЗУТ

 
3.Организационни

         4. Молби

         5. Питания

 
 

                                              Председател:

                                              на ОбС Борован……………..

                                                            /Д-р Цезар Пенчев/