Новини

Поздравителен адрес на Кмета на Община Борован по случай празника на общината

  24.10.2013 15:28  
До председателя и членовете на Общински съвет- Борован
До жителите на община Борован

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми жители на Община Борован,

Щастлива съм да Ви поздравя по случай празника на общината. Община Борован отбелязва личният си празник днес, на 25 октомври. Като духовно и книжовно средище, жителите на нашата община са горди наследници на редица интелектуалци и общественици, дали на България много в областта на науката, просветлението, развитието.
Днес Община Борован е красива и модерна. Жителите на общината са известни като будни и борбени хора, с ясна гражданска позиция по всички национални и регионални проблеми.
Скъпи приятели, искам да пожелая на всички вас, вашите семейства, близки и приятели, преди всичко здраве и вяра в по-доброто бъдеще на България.
Убедена съм и вярвам, че заедно можем да направим Община Борован още по-привлекателната дестинация за инвестиции. Да направим живота на всеки по-добър и по-щастлив.
Вярвам, че заедно, сплотени като голямо семейство, можем да преборим несгодите и да отчитаме повече успехи, повече радостни мигове. Нека с годините се трупат поводи за гордост, поводи за радост и моменти на истинска удовлетвореност от добре свършената работа.

Нека още дълги години 25 октомври ни сплотява и събира.
Честит празник! За по-доброто бъдеще на Община Борован и населението!

С уважение,
инж. Десислава Тодорова
Кмет на Община Борован

25.10.2013 г.