„ Торпедо - 2004 " в северозападната " В " аматьорска футболна група!

  

       „ ТОРПЕДО – 2004” В СЕВЕРОЗАПАДНАТА „В”         АМАТЬОРСКА    ФУТБОЛНА ГРУПА !

 

    По решение на Регионалния съвет на БФС-В.Търново,           отборът на „Торпедо – 2004”-Борован е включен  и ще се състезава през 2009/10 г. в състава на Северозападната „В” Аматьорска футболна група.

Това е един безспорен успех в развитието на борованския спорт,който ще даде възможност на любителите на футбола да наблюдават интересни  и оспорвани срещи с отбори,които имат дългогодишни футболни традиции – „Бдин”/Видин/,”Локомотив”/Г.Оряховица/,                                             ”Янтра” /Габрово/,”Академик” /Свищов/,”Чавдар”/Б.Слатина/,

Павликени,Трявна,Белоградчик,Белене и др.

   Поради започналите ремонтни работи на стадион „Торпедо”,първият мач на борованския отбор е отложен.

   На 23 август 2009 г./неделя/ от 18.00 часа,”Торпедо” ще посрещне като домакин „Ботев”/Димово/ в мач от втория кръг на първенството.

 С огромните усилия на Кмета на общината –  г-н П.Цветковски и президента на футболен клуб „Торпедо”-В.Червеняшки е осъществена още една дългогодишна мечта на борованчани – да имат отбор във „В” група !

   Да ни е честит този спортен успех и нека със задружни усилия подпомагаме „Торпедо” при неговото утвърждаване в Аматьорската футболна група!